+34 600 408 902

info@calamontse.cat

Email

info@calamontse.cat

Teléfon

+34 600 408 902

Localització

Carrer de Dalt, 12

Ca la Montse

Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es demanen dades de caràcter personal de les persones usuàries sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir-vos el millor servei i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat de les persones visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquest efecte, Ca la Montse utilitza la informació estadística elaborada pel proveïdor de serveis d’Internet.

Ca la Montse no utilitza galetes per recollir informació de les persones usuàries, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen cookies pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que hi existeixen).

El portal del qual és titular Montserrat Picas – Ca la Montse – conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a la de Ca la Montse. En accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de Ca la Montse.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Les dades de caràcter personal que es poguessin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de Ca la Montse.

La relació actualitzada de les activitats de tractament que Ca la Montse duu a terme es troba disponible al següent enllaç al registre d’activitats de Ca la Montse.

 

FINALITAT

La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza Ca la Montse i que estan accessibles al registre d’activitats de tractament.

 

LEGITIMACIÓ

El tractament de les vostres dades es realitza per al compliment d’obligacions legals per part de Ca la Montse, per al compliment de missions realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics conferits a Ca la Montse, així com quan la finalitat del tractament requereixi el consentiment, que haurà de ser prestat mitjançant una clara acció afirmativa.

 

Podeu consultar la base legal per a cadascuna de les activitats de tractament que duu a terme Ca la Montse al següent enllaç al registre d’activitats de Ca la Montse.

 

CONSERVACIÓ DE DADES

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es demanen i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts a la normativa d’arxius i documentació.

 

COMUNICACIÓ DE DADES

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions al Defensor del Poble, Jutges i Tribunals, persones interessades en els procediments relacionats amb les reclamacions presentades.

 

Podeu consultar els destinataris per a cadascuna de les activitats de tractament que duu a terme Ca la Montse al següent enllaç al registre d’activitats de Ca la Montse.

 

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments  de les dades que es duen a terme per Ca la Montse.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al vostre tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades, quan procedeixin, davant Ca la Montse , Carrer de Dalt, 12 43775 Marçà o a l’adreça de correu electrònic info@calamontse.cat.