+34 600 408 902

info@calamontse.cat

Email

info@calamontse.cat

Teléfon

+34 600 408 902

Localització

Carrer de Dalt, 12

L’entorn

Marçà és un municipi de la comarca del Priorat.

El poble

Marçà és el poble més septentrional de la serra de Llaberia. S’estén als peus de la Miloquera, un turó que per la seva localització i altitud ha esdevingut desde temps prehistòrics un punt estratègic per a moltes civilitzacions. El poble compta amb diferents construccions modernistes, fet que demostra la importància econòmica que adquirí el poble el segle XIX. 

Pàrquing

Pàrquing

Rentadors

Bar

Bar

Piscina

Agrobotiga

Museu Lula Pérez-Marçaginé

Ca l’Angeleta

Farmàcia

Queviures Xollada

Celler la Miloquera

Mirador

Castell de Marçà

Ca la Montse

Indrets interessants

Ca la Montse està situat al bell mig del poble de Marçà. Hem realitzat un petit mapa perquè trobeu amb facilitat la casa, un lloc per aparcar, un lloc per menjar, els bars, les botigues, la farmàcia, la piscina i llocs interessants per visitar.

El Priorat

Al Priorat el visitant no hi troba només bons vins i cellers visitables, hi troba també gran diversitat de paisatges, que conviden a conèixer la comarca  per les rutes del vi i de l’oli, de les construccions de pedra seca, pels camins i senders de les serres de Llaberia i el Montsant… l’oferta és variada, ideal per als amants del vi exigents, però també per a nouvinguts curiosos.

Et fem algunes propostes per conèixer l’entorn de Ca la Montse

Gastronomia

Enoturisme al Priorat

Els vins de Priorat i els vins de Montsant són reconeguts arreu del món, però conèixer-los de primera mà fent enoturisme al territori on s’elaboren és una experiència fascinant. Si vols fer enoturisme a Catalunya, la Ruta del Vi del Priorat és el que estàs buscant.

Esport

Serra del Montsant

El Parc Natural de la Serra del Montsant ocupa el nord de la comarca del Priorat. Paisatgísticament, s’hi poden observar unitats ben diferenciades, però una de les característiques més comuna i representativa és el relleu abrupte de formes arrodonides fruit de processos d’erosió del material calcari. D’aquests processos en són producte les nombroses balmes, coves, avencs i barrancs.

Esport

Serra de Llaberia

La serra de Llaberia és un autèntic paradís pels amants de l’excursionisme. Actualment la serra de Llaberia s’ha convertit en un punt de visita obligat pel món excursionista gràcies a l’espectacularitat dels seus paisatges i l’existència d’una abundant xarxa de camins i corriols que permeten descobrir-la lentament i assaborir el paisatge en conjunt.

Esport

Amb bicicleta pel Priorat

Sigui per fer amb BTT o amb bicicleta de carretera, al Priorat hi trobaràs el recorregut que estàs buscant. La comarca ofereix la ruta amb bicicleta perfecta, sigui quin sigui el teu perfil.

Gastronomia

Ruta de l’oli del Priorat

L’oli del Priorat és un oli d’oliva extraordinari i la Ruta dels Molins d’Oli us convida a descobrir-ne el perquè. Una desena de molins d’oli visitables us mostraran el procés d’elaboració i les característiques organolèptiques d’uns olis d’oliva verge extra emparats per la DOP Siurana.

 

Gastronomia

Fira del Vi

El primer cap de setmana de maig se celebra a Falset aquesta fira dedicada als vins de les dues denominacions d’origen de la comarca, la DOQ Priorat i la DO Montsant. Un dels grans valors d’aquesta Fira,  és la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, el Priorat. Es una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges que el fan possible..

Comerç

ETIM Cooperativa

La Cooperativa de Falset Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió, a finals del segle XX, entre les cooperatives de Marçà i de Falset que havien iniciat el seu projecte fa més de cent anys i que encara és ben viu, la producció de vins i olis de qualitat.

Cultura

Festival Terrer Priorat

El Festival Terrer Priorat s’ha consolidat com un espai cultural distingit de preeminència de l’escena nacional. Terrer representa un impecable aparador del Priorat on la música, el paisatge, l’arquitectura i el plaer d’un bon vi expliquen la riquesa de la comarca.